сабота, септември 30, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 15 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 15 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-15 10:00:002022-04-15 13:00:00ВелесГРАДСКО: ул. Илинденска, ул. 11-Октомври, ул. Питу Гули, ул. 8-ми Ноември
  2022-04-15 08:30:002022-04-15 13:00:00ГевгелијаН.Дојран, Алекс Бич и новата населба на влез во Ст.Дојран Карач
  2022-04-15 09:00:002022-04-15 12:00:00Гостивардел од ул.Панче Попоски
  2022-04-15 09:00:002022-04-15 14:30:00КратовоКНЕЖЕВО, КОЈКОВО, МУШКОВО, КАВРАК, ГОРНО КРАТОВО, ЕМИРИЦА, НЕЖИЛОВО, ВРБИЦА
  2022-04-15 07:05:002022-04-15 14:00:00Кратовос.Луке, с.Подржи Коњ и репетитори на А1 во с.Подржи Коњ.
  2022-04-15 08:00:002022-04-15 15:30:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: Птичеводство и Живинарска Фарма
  2022-04-15 09:00:002022-04-15 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од улица Хелсинки, бр.3 и бр.5
  2022-04-15 14:00:002022-04-15 17:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: дел од село Крушопек ( кај Лака)
  2022-04-15 14:00:002022-04-15 17:00:00Скопје Ѓорче Петровс.Крушопек-Лака
  2022-04-15 10:00:002022-04-15 15:00:00Струга дел од с.Подгорци
  2022-04-15 08:30:002022-04-15 13:30:00СтругаНЕЏО Комерц, приватна ТС Беким, бензиска Окта (кај Мороишки мост)
  2022-04-15 10:00:002022-04-15 13:00:00Струмицадел од с.Моноспитово, место викано чифлик во с.Моноспитово.
  2022-04-15 08:00:002022-04-15 13:30:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои во насока на патот за с.Фалише
  Краткотрајно два пати без напон ќе бидат сите ТС од извод Индустрија.
  2022-04-15 10:30:002022-04-15 12:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Илинденска и ул.29 Ноември позади училиштето Лирија кај Судот
  2022-04-15 13:30:002022-04-15 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Илинденска спроти Пошта, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Страшо Пинџур кај Кипер Маркет
  2022-04-15 09:00:002022-04-15 10:00:00Тетоводел од Боницата во Тетово, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.29 Ноември и Јане Сандански во близина на Болницата
  2022-04-15 12:00:002022-04-15 13:30:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат пред комплекс Ловец, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Страшо Пинџур кај плоштадот
  2022-04-15 09:00:002022-04-15 15:00:00Тетоводел од с.Горно Седларце, објекти кои се наоѓаат во близина на џамијата
  2022-04-15 07:00:002022-04-15 17:00:00ШтипКАДРИФАКОВО: С,КАДРИФАКОВО, НИКО 2002, МЛИН ИВАНА, СЛОГА КАДРИФАКОВО(ЛЕБЕД), НАПЛАТНА КАДРИФАКОВО
  2022-04-15 09:30:002022-04-15 14:30:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛИЦА ВЕЛКО ВЛАХОВИЧ, КАРАКАНСКИ БАВЧИ, ВО БЛИЗИНА НА ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАБОТИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја