недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 21 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 21 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-21 08:00:002022-03-21 14:00:00Делчевосело Дулица
  2022-03-21 09:00:002022-03-21 13:00:00Кочаниул. Киро Ќекенски, ул. Евлија Челебија, ул. Поп Арсов Блаже, ул. Македонска (кај новиот кружен тек)
  2022-03-21 09:00:002022-03-21 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Шишево
  2022-03-21 09:30:332022-03-21 13:30:00Тетоводел од ул Саво Тасевски кај пат за Ѓермо, ул.194, 195 и објектите на почетокот на пат за Ѓермо
  2022-03-21 09:00:002022-03-21 10:00:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат во близина на базенот

  НАЈНОВИ ВЕСТИ