среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 23 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 23 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-23 11:00:002022-01-23 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: спомен куќа на Мајка Тереза и сивенирницата, дел од ул.Македонија од рекорд кај Choko world до Пеко блокови спроти црква Константи и Елена и спроти спомен куќа Мајка Тереза, дел од ул.Димитрие Чуповски зграда бр.5 и 7, дел од ул.Македонија сите стопански и нестпански објекти во зградите бр.35,37,39, сендвичара ТЕТЕКС, Фибула, Гнездо како и кафичи во тој поте, дел од ул.Македонија сите стопански и нестпански објекти во зградите бр.25 и Хотел Турист, дел од ул.Македонија сите стопански и нестпански објекти (МАКОШПЕД)
  2022-01-23 08:00:002022-01-23 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Сите стопански и нестопански објекти на дел од Плоштад Македонија кои се напојуваат од ТС Елза 2 сместена во зградата на ЕЛЕМ, Зградата над ресторан Пелистер, Сите стопански и нестопански објекти на дел од Плоштад Македонија на потегот од зградата кај Пелистер, ЕЛЕМ и ТЦ АМБАР, Стара зграда на ЕЛЕМ, ресторан Пелистер, ТЦ Амбар

  НАЈНОВИ ВЕСТИ