петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-18 12:00:002022-01-18 12:30:00Гостиварс. Леуново (Хотел Радика)
  2022-01-18 07:30:002022-01-18 12:00:00КавадарциДебриште, Камен Дол и Мрзен
  2022-01-18 08:30:002022-01-18 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - дел од ул. Малешевска и дел од ул. Малешевска 1
  2022-01-18 08:30:002022-01-18 14:00:00Скопје Аеродромул. Петар Драпшин бр. 1, 4, 5 и 7
  2022-01-18 13:00:002022-01-18 15:30:00Скопје Аеродромдел од ул. Костурски Херои, бр. 49, 51, 53, 55
  2022-01-18 09:00:002022-01-18 12:00:00ТетовоКалник, објекти кои се наоѓаат на влез во селото од кај с. Г. Речица кај бензинската пумпа, Горно Палчиште
  2022-01-18 07:30:002022-01-18 16:30:00ШтипС. ВРСАКОВО, САРЧИЕВО, СУДИЌ, ЕСКАВАТОРИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ