сабота, септември 30, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 31 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 31 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-31 09:00:002021-12-31 14:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во близина на ЕВН Тетово, после железничката пруга кај отпадите
  2021-12-31 10:00:002021-12-31 10:30:00Штипс. Лакавица, Лесковица, репетитори на Серта и базата на Коле транс, ловиштето Серта, с. Пиперово, Брест и др.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја