недела, мај 28, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 26 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 26 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-26 08:00:002021-12-26 16:00:00ШтипТРИ ЧЕШМИ: базите на Ежов рид, Геотехника и Синохидро лимитид

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја