четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 21 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 21 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-21 08:15:002021-12-21 10:15:00Велесдел од с. Отовица
  2021-12-21 10:00:002021-12-21 14:00:00Кочанис. Чешиново
  2021-12-21 08:00:002021-12-21 14:00:00Кумановодел од с. Матејче (од полициска станица Матејче кон с. Ропалце)
  2021-12-21 10:00:002021-12-21 12:00:00ОхридБЕЛЧИШТА - с. Песочани, с. Ново Село, антени Дебрца
  2021-12-21 09:00:002021-12-21 14:30:00Скопје Ѓорче Петровдел од потрошувачите на ул. Воин Драшкоци и ул. Браќа Галеви
  2021-12-21 09:30:002021-12-21 15:30:00СтругаМаркс Енгелс, Муртеза Татар
  2021-12-21 09:30:002021-12-21 10:30:00ШтипОТПАДОТ И ОКОЛНИТЕ ОБЈЕКТИ ВО ИНДУСТРИСКА ЗОНА СЕВЕР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ