петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 14 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 14 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-14 09:00:002021-12-14 15:00:00Велесул. 11-ти октомври, дел од ул. Илинденска
  2021-12-14 09:00:002021-12-14 14:00:00Гостивардел од ул. Мара Угриноска кон Готекс
  2021-12-14 08:00:002021-12-14 10:00:00Кичевоул. Веле Змејкоски, ул. Гоце Делчев во околина на стар Агрокоп
  2021-12-14 08:00:002021-12-14 09:00:00Охриддел од ул. 8ми Март
  2021-12-14 08:30:002021-12-14 15:30:00Скопје Аеродромбул. АСНОМ згради бр.44, 48, 50 , 54
  2021-12-14 09:30:002021-12-14 14:00:00Скопје Аеродромул. Пат за Батинци - Интер Монди Скопје
  2021-12-14 10:00:002021-12-14 13:00:00Скопје Аеродромдел од с. Пагаруша
  2021-12-14 12:00:002021-12-14 15:00:00Скопје Васил ГлавиновДел од ул. Благоја Стефковски (од потегот ул. Никола Киров Мајски до ул. Париска Комуна)
  2021-12-14 12:00:002021-12-14 15:00:00СтрумицаДел од с. Банско

  НАЈНОВИ ВЕСТИ