вторник, јуни 6, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 19 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 19 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-19 09:00:002021-11-19 14:00:00ВелесГРАДСКО, дел од ул. 8-ми Септември, дел од ул. Гоце Делчев, дел од ул. Питу Гули, ул. Александар Македонски
  2021-11-19 09:10:002021-11-19 14:00:00Велесс. Ореше, с. Папрадиште, с. Нежилово, с. Чеплес
  2021-11-19 08:30:002021-11-19 11:30:00ГевгелијаБегалски камп и придружните објекти околу него
  2021-11-19 09:00:002021-11-19 11:00:00Гостиварс. Горна Бањица
  2021-11-19 09:00:002021-11-19 14:00:00Гостиварул. Браќа Блажески, ул. Седек Костовски
  2021-11-19 07:30:002021-11-19 14:30:00Делчеводелови од викенд населба Беровско Езеро
  2021-11-19 09:00:002021-11-19 14:00:00ДелчевоБЕРОВО - место викано Цигански рид
  2021-11-19 08:00:002021-11-19 13:00:00КочаниПРОБИШТИП - објектите околу Блокетара и Протекс во индустриската зона, Модна Конфекција МК Линеа на ул. ЈНА во Пробиштип
  2021-11-19 08:00:002021-11-19 16:00:00КратовоБојаџиско, с. Луково, ул. Планинска (Табачка маала), с. Близанци
  2021-11-19 09:50:002021-11-19 14:00:00ОхридРЕСЕН - Овошни насади од живинарска фарма кон с. Златари
  2021-11-19 09:00:002021-11-19 12:00:00Скопје Аеродромул. Орце Николов, ресторан ДМ, ул. Орце Николов броеви 147, ул. Орце Николов Агенција за станбен и деловен простор, ул. Орце Николов- трафиката на крстосница со ул. Рузвелтова
  2021-11-19 13:00:002021-11-19 15:00:00Скопје АеродромБАТИНЦИ, дел од ул. 1 (над сервис „Бранко“), с. Батинци
  2021-11-19 09:00:002021-11-19 11:30:00Скопје Аеродромдел од ул. Караорман (од бр. 5 до 25)
  2021-11-19 11:00:002021-11-19 14:00:00Скопје Ѓорче Петровул.Франце Прешерн од број 60 до број 100 (населба Влае, покрај Вардар)
  2021-11-19 08:25:002021-11-19 11:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Моцартова, Тиранска, Борис Бојаџиски, Бертранд Расел и Пекљане
  2021-11-19 08:30:002021-11-19 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во с. Ново село, ул. 1, 4, 108, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44 и ООУ Тихонир Милошевски
  2021-11-19 12:00:002021-11-19 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од згради карши ул. Лука Геров од број 33 до број 43 и околните броеви
  2021-11-19 10:00:002021-11-19 15:00:00Струмицас.Ињево од школото кон центарот на селото
  2021-11-19 09:00:002021-11-19 15:00:00Тетовос. Вратница, фабрика ИГМ Вратница
  2021-11-19 10:00:002021-11-19 15:00:00ШтипПОЧИВАЛО, С. КАЛАПЕТРОВЦИ, КОШЕВО, ПОЧИВАЛО
  2021-11-19 10:00:002021-11-19 15:00:00Штипнас. Балканска и с. Чардаклија
  2021-11-19 10:30:002021-11-19 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - ДЕЛ ОД УЛИЦА СЕПТЕМВРИСКА, ОД ЗДРАВСТВЕН ДОМ ДО РАСКРСНИЦАТА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја