среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-04 08:30:002021-11-04 12:00:00Битолацела ул. Трајче Стефановски
  2021-11-04 12:30:002021-11-04 15:00:00Велесдел од с. Бузалково во близина на школо Лирија до чешма на средина на село
  2021-11-04 09:00:002021-11-04 12:00:00ВелесРЕЧАНИ: нас. Весела Долина, дел од ул. Стеван Гајдов, дел од ул. Академик Пенчо Давчев (на влез во нас. Речани)
  2021-11-04 08:40:002021-11-04 16:00:00Гостиварс.Маврово (од гробишта кон Ски центар)
  2021-11-04 11:30:002021-11-04 15:00:00Гостивар18-ти Ноември, Светозар Пепоски ,Илинденска и Полициска станица Гостивар
  2021-11-04 08:45:002021-11-04 15:00:00ГостиварПредавател А1 -пред с. Србиново, ХПП Падалишка Река, с.Србиново, с.Страјане, с.Железна Река, с,Падалиште
  2021-11-04 08:30:002021-11-04 14:00:00Гостиварул.Седек Костовски, ул.Браќа Блажески - краткотрајни прекини
  2021-11-04 09:00:002021-11-04 15:00:00Кичевос.Црско и с.Кладник
  2021-11-04 09:00:002021-11-04 15:00:00КочаниВИНИЦА: ул. Партизанска, ул. Даме Груев, ул. Димитар Осоговски, ул. 4-та Македонска Бригада,
  ул. Раде Кончар
  2021-11-04 08:00:002021-11-04 15:30:00КратовоТОПОЛОВИЌ: маала Качарци, с.Шопско Рударе, с.Димонце, с.Татомир, с.Коњух, с.Вакв
  2021-11-04 08:15:002021-11-04 14:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: Плажа, Пашина Воденица, Самоков и Дервен
  2021-11-04 09:00:002021-11-04 14:00:00Кумановос.Брзак и Железничка станица Романовце
  2021-11-04 07:30:002021-11-04 12:30:00ПрилепКРУШЕВО: ул.Нико Доага, месност викана Струнга
  2021-11-04 09:00:002021-11-04 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул. Димо Хаџи Димов непарни броеви од 161 до 181
  2021-11-04 09:00:002021-11-04 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: Дел од ул.1 во Мирковци, дел од ул. Горно Оризари и населено место Голиево
  2021-11-04 08:30:002021-11-04 14:00:00Струга с.Прискупштина
  2021-11-04 09:50:432021-11-04 14:00:00СтругаДЕБАР: селата Ростуше, Велебрдо, Битуше и Требиште
  2021-11-04 09:00:002021-11-04 13:00:00Струмицаул.Ѓорги Трајков, дел од ул.Александар Македонски, дел од бул.Гоце Делчев (месара и сендвичара Шунте, сендвичара Филе, пекара Вкус и др.) МПЦ Св.Димитрија, ТППЕ (Пожарна) Струмица
  2021-11-04 09:00:002021-11-04 14:00:00Струмицадел од с.Сушево
  2021-11-04 09:05:002021-11-04 15:00:00ТетовоХПП Вејачка Река, с.Вешала, с.Бозовце, с.Бродец, с.Вејце
  2021-11-04 09:00:002021-11-04 12:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во близина на стариот Монопол (кајЖена Парк)
  2021-11-04 10:00:002021-11-04 12:30:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат кај џамијата на влез од с.Лешок, с.Лешок
  2021-11-04 10:00:002021-11-04 15:00:00Тетовос.Варвара
  2021-11-04 10:00:002021-11-04 14:00:00Тетоводел од с.Палатица, објекти кои се наоѓаат на патот кон с.Требош
  2021-11-04 10:00:002021-11-04 12:00:00ШтипСТАНБЕНА ЗГРАДА ВЛЕЗ НА УЛ.ПАРТИЗАНСКА БР.37
  2021-11-04 10:00:002021-11-04 14:00:00ШтипС.ТАРИНЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја