четврток, февруари 22, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 28 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 28 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-28 14:15:002021-10-28 15:15:00БитолаДел од с. Цапари
  2021-10-28 11:00:002021-10-28 16:00:00Битоладел од ул. Девеани и Јорго Костовски
  2021-10-28 08:30:002021-10-28 11:00:00Битоладел од с. Д. Оризари
  2021-10-28 08:30:002021-10-28 14:00:00БитолаДел од с. Ротино
  2021-10-28 09:00:002021-10-28 16:00:00Битолафарма Буково, ХМС Буково, вили Буково, с. Буково, фабрика Буково, с. г. Орехово, Буковски Манастир
  2021-10-28 09:30:002021-10-28 13:00:00ВелесГОРНО ОРИЗАРИ: цело село Горно Оризари, затвор Велес
  2021-10-28 09:40:002021-10-28 15:00:00КавадарциТимјаник, Долни Дисан, Горни Дисан, Вешје и Барово
  2021-10-28 09:30:002021-10-28 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с.Долни Растеш, с.Требовље, с.Близанско, нас.Близанско нас.Пештери и с.Здуње.
  2021-10-28 13:00:002021-10-28 15:00:00Кичеводел од населба Надпашино , центар за диализа Систина Кичево
  2021-10-28 10:30:002021-10-28 12:30:00Кичевобулевар ослободување, 11-ти Септември, Полиција Кичево
  2021-10-28 07:30:002021-10-28 11:00:00Кочаниул. Стамен Манов, ул. Славчо Стојменов, ул. Партизанска, ул. Шукри Шаин - ромско маало
  2021-10-28 08:00:002021-10-28 16:00:00Кратовос.Станча, с.Нерав, с.Герман, с.Орашац, с.Пклиште
  2021-10-28 08:15:002021-10-28 14:15:00Кратовос.Вакв, с. Татомир, с.Димонце, с. Горна Секулица, ТОПОЛОВИЌ: маала Качарци, с.Шопско Рударе, с.Секулица, млекара на Силекс и фабрика Магрони.
  2021-10-28 08:00:002021-10-28 14:00:00КумановоЃуро Пуцар Стари
  2021-10-28 08:00:002021-10-28 14:00:00Куманово ул. 1,2 Нас.Карпош - Бара до Никуљски пат ул,40,41,42,43,51,52,53,54,160,172,181,54,55,36, Бензинска Авио Оил и објектите околу бензинска
  2021-10-28 09:00:002021-10-28 14:00:00ОхридНова зграда до ординација Дарон, згради,куќи и дуќани што се наоѓаат во триаголникот помеѓу бул.Туристичка, ул.Даме Груев и зградата на Кула Инжинеринг
  2021-10-28 09:00:002021-10-28 12:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Драчевска (кон Студеничани), ул.Студеничанска
  2021-10-28 11:00:002021-10-28 13:00:00Скопје Аеродромдел од с.Студеничани (од џамијата кон школото)
  2021-10-28 08:30:002021-10-28 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Зеленгора
  2021-10-28 08:30:002021-10-28 10:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Добромир Хрс, дел од ул.Лазар Димитров (од бр.38 до 45)
  2021-10-28 08:30:002021-10-28 12:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: објекти на бул. Гоце Делчев во близина на Бензиска Макпетрол спроти поранешен саем, околни објекти кај Бензиска Пумпа Макпетрол на кеј Димитар Влахов до МРТВ, Бензиска Пумпа Макпетрол на кеј Димитар Влахов до МРТВ
  2021-10-28 09:00:002021-10-28 12:00:00Скопје Ѓорче Петровс.Волково потрошувачи на ул.60 и останати споредни улици
  2021-10-28 13:30:092021-10-28 15:30:09СтругаФрангово, Калишта, Радожда и хотелските капацитети кои се наоѓаат на тој дел од крајбрежјето
  2021-10-28 09:40:302021-10-28 11:30:30СтругаДрслајца, Мороишта, Ново Село, Биџево, Ложани, Ливада, Корошишта и Џепин
  2021-10-28 11:30:122021-10-28 13:30:12СтругаРадолишта, Шум, Заграчани, Вишни и Горна Белица
  2021-10-28 09:00:002021-10-28 15:00:00Струмицадел од с.Мокриево
  2021-10-28 09:00:002021-10-28 15:00:00Тетовос.Жилче, В.П Порој, с.Ширичино, с.Шемшево, с.Ратае
  2021-10-28 09:00:002021-10-28 13:00:00Тетоводел од с.Палатица, објекти кои се наоѓаат на влезот од с.Желино

  НАЈНОВИ ВЕСТИ