недела, февруари 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 22 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 22 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-22 08:30:002021-10-22 12:00:00Битолаул. Боримечка, Прогрес, Бистра, Индустриска
  2021-10-22 08:45:002021-10-22 12:00:00ГевгелијаПлантажа Раброво, Пумпи Чалакли и Каменолом Маврово
  2021-10-22 07:45:002021-10-22 14:30:00ДелчевоСпортско рекреативен центар Голак, Објект на Министерство за одбрана, с. Чифлик
  2021-10-22 10:00:002021-10-22 12:00:00Делчевос. Робово, с.Митрашинци, с. Смојмирово, с.Будинарци
  Берово: населба Трска, населба Ширина -Владимирски пат, с.Мачево
  2021-10-22 09:00:002021-10-22 14:30:00Кичевосело Битово, Волче, Растеш, село Требовле, Близанско, Растеш
  2021-10-22 10:00:002021-10-22 11:00:00Кичевокорисниците на Магистрален пат до Лукоил и дел од населба Горица до Андроко
  2021-10-22 08:30:002021-10-22 14:30:00КочаниВИНИЦА: с.Калиманци, с.Срушино, с.Тасковци, с.Грљани, с.Шанкевци
  2021-10-22 08:00:002021-10-22 16:00:00Кратовос.Орашац, с.Нерав, с.Герман, с.Пклиште, с.Станча
  2021-10-22 08:00:002021-10-22 14:30:00Кратовос.Милутинци.
  2021-10-22 09:30:002021-10-22 15:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: Рудник Тораница
  2021-10-22 08:00:002021-10-22 14:00:00Кумановодел од ул.Ѓуро Пуцар Стари, без напојување со електрична енергија ќе биде дел од ул.Ѓуро Пуцар Стари
  2021-10-22 12:00:002021-10-22 13:00:00КумановоГОРНО КОЊАРЕ: Горно Којнаре, Костурник, Кратовци, Индустриска зона речица, (Бентони, рапид Бил, бензинска пумпа Мак бенз, бенз.пумпа Шел, Бенз.Пумпа Хели Компани, Сити Бетон, профи нен )
  2021-10-22 09:00:002021-10-22 14:00:00Кумановос.Агино Село, Брзак , Романовце Самет 2 , Јафи Гранити, Пупмна Станица Романовце и Железничка Станица Романовце
  2021-10-22 09:00:002021-10-22 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: ул. Илија Димовски Гоче од бр. 4 до бр. 10 во нас. Лисиче
  2021-10-22 08:00:002021-10-22 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од бул.Видое Смилевски Бато спроти ПСС згради бр. 1,3,5,9
  2021-10-22 09:00:002021-10-22 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Црниче
  2021-10-22 10:00:002021-10-22 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Објекти до ОК Хотел и ОК Хотел (Ибис Хотел) на втор спрат во Т.Ц Олимпико на Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов
  2021-10-22 10:00:002021-10-22 15:00:00Стругадел од ул.Димче Ковачески, ул Арсение Јовков, ул.Маршал Тито, ул. Елпида Караманди Струга, зградите околу ТС Трудбеник и потрошувачите околу ТС Руса.
  2021-10-22 11:00:002021-10-22 13:00:00Стругадел од с.Моришта .
  2021-10-22 09:00:002021-10-22 13:00:00Тетоводел од М.Речица ул.172
  2021-10-22 09:00:002021-10-22 11:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.180 во Блок 70, близу текстилното училиште
  2021-10-22 09:15:002021-10-22 15:00:00Тетоводел од градот Тетово, објекти кои се наоѓаат во Блок 70 , на ул.В.С.Бато кај Еколог, дел од градот Тетово, објекти кои се наоѓаат во Блок 70 кај Едтко, дел од градот Тетово, објекти кои се наоѓаат во Блок 70 (ул.180, дел од ул.Браќа Миладинови, дел од ул.Благоја Тоска)
  2021-10-22 09:30:002021-10-22 15:00:00ТетовоДОБРОШТЕ: млин с.Доброште, с.Доброште
  2021-10-22 11:00:002021-10-22 15:00:00Тетоводел од с.Челопек, во средина на селото кон планината и нивите

  НАЈНОВИ ВЕСТИ