среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 30 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 30 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-30 09:30:002021-08-30 13:30:00КавадарциГорни Дисан, Вешје, Барово
  2021-08-30 09:30:002021-08-30 12:00:00ПрилепВојводинска - старо Фурорд, Кам Маркет
  2021-08-30 09:00:002021-08-30 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул. Саса - 32
  2021-08-30 09:00:002021-08-30 11:30:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од ул.Горноврановска
  2021-08-30 09:00:002021-08-30 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Козјак, дел од ул.Георги Димитров, дел од ул.Димо Хаџидимов, дел од ул.Народни Херои, дел од ул.Локов
  2021-08-30 09:00:002021-08-30 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од ул.Струшка, Јуриј Гагарин, Козле и околните улици

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја