среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 27 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 27 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-27 09:00:002021-08-27 14:00:00БитолаДел од с. Дихово.
  2021-08-27 08:30:002021-08-27 16:00:00Битолаул. Довлеџик со околните улички (на потегот од мостот на река Драгор до каналот од река Курдерес)
  2021-08-27 08:45:002021-08-27 14:00:00Делчевос.Цера
  2021-08-27 09:00:002021-08-27 15:00:00Кочаниул. Димитар Лазаров (дел), ул. Амди Мустафа, ул. Кемал Ибраим, Кочани
  2021-08-27 08:30:002021-08-27 15:00:00Кумановодел од корисниците во с.Романовце , Агино Село, Романовце Самет 2 , Јафи Гранити, Пупмна Станица Романовце, Железничка Станица Романовце и Брзак
  2021-08-27 09:00:002021-08-27 10:30:00Кумановодел од корисниците во с.Умин Дол ( корисниците од ТС Умин Дол 1 )
  2021-08-27 09:00:002021-08-27 15:00:00Охриддел од ул.7-ми Ноември од кружен тек кон училиште Братство-Единство, објекти од лева страна, Технолајт, Универзал,фризерско студио Крал, рибарница Пастрмка, Белезашуз, Брос бургер, маркет Тамаро и ординација Ендо медика
  2021-08-27 06:00:002021-08-27 07:00:00ПрилепНаселба Марион маало, населба Рид, населба Сарика, Градска Болница Борка Талеска, Центар за Јавно Здравје
  2021-08-27 08:10:002021-08-27 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисници и фирми на потегот околу обиколница Волково кон обиколница Стековец
  2021-08-27 10:00:002021-08-27 14:00:00СтрумицаДел од корисниците во с.Зубово од центарот кон игралиштето
  2021-08-27 09:00:002021-08-27 13:00:00ШтипСвети Николе: дел од ул.Маршал Тито, Пекара Алгомаки Винарска Визба Винал
  2021-08-27 06:00:002021-08-27 06:30:00ШтипИНДУСТРИСКА ЗОНА СЕВЕР, СИТЕ СЕЛА СЕВЕРНО КОН СВЕТИ НИКОЛЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја