среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 09 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 09 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-09 09:00:002021-08-09 15:00:00Гостиварул. Илинденска на излез кон индустриска зона
  2021-08-09 08:30:002021-08-09 14:30:00ДелчевоБЕРОВО - Населба Суви Лаки, с. Двориште
  2021-08-09 08:30:002021-08-09 15:00:00Скопје АеродромДел од ул. Востаничка, Ул.Кајларска
  2021-08-09 10:00:002021-08-09 14:00:00Скопје Аеродромдел од с. Горно Соње ул. 8, 10 и подулучки кај тениското игралиште
  2021-08-09 09:00:002021-08-09 14:00:00СтругаДЕБАР - ул. Атанасие Илиќ
  2021-08-09 07:00:002021-08-09 11:00:00Тетовос. Брвеница, Д. Седларци, Кланица

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја