недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 07 08 2021

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 07 08 2021

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2021-08-07 09:00:002021-08-07 18:00:00Кочаним.в врв Туртел, објектите на АРМ и МРТ

    НАЈНОВИ ВЕСТИ