сабота, септември 30, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 09 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 09 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-09 08:00:002021-07-09 13:00:00Велесдел од ул. Браќа Поп Јорданови, дел од ул. Архиепископ Михаил, дел од ул. Љубен Весов
  2021-07-09 09:00:002021-07-09 15:00:00Гостиварнас.Фазанерија- област кај сточен пазар
  2021-07-09 09:15:002021-07-09 14:30:00Гостиварс.Вруток (делот кај изворите)
  2021-07-09 10:00:002021-07-09 12:00:00Делчевос.Илиово, с. Селник, с. Киселица и с. Црквенец, с.Вратиславци, с.Бигла, с. Полето
  Делчево:дел од населба Басарица покрај патот за с. Полето, с.Турија, с. Очипала, с. Драмче
  2021-07-09 08:30:002021-07-09 14:00:00Делчевос.Будинарци, с.Митрашинци, с.Смојмирово, с.Робово, Берово: Каракутовски (приватна ТС), Населба Трска, с.Мачево
  2021-07-09 10:00:002021-07-09 16:00:00Кичеводел од потрошачите на ул. Булевар Ослободување (кај Ламели), Рома мебел
  2021-07-09 10:00:002021-07-09 16:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: село Брезница, Тажево, дел од село Белица (рестораните с.Белица), резерват Јасен, Тажевска река, Брезничка река
  2021-07-09 09:00:002021-07-09 14:30:00КочаниВИНИЦА: ул. Браќа Миладинови (објектите околу Автобуската станица, ул. Кочо Рацин, ул. Ѓорче Петров, ул. Раде Кратовче
  2021-07-09 08:00:002021-07-09 14:00:00Кратовос.Дренак, ДУРАЧКА РЕКА: Ќусино
  2021-07-09 08:30:002021-07-09 15:00:00Кумановос.Косматац, с.Мургаш, с.Кутлибег, с.Пезово, с.К'шање, Затвор К'шање, с.Кокошиње
  2021-07-09 09:30:002021-07-09 12:30:00Прилепс.Ношпал,с.Добрушево
  2021-07-09 09:00:002021-07-09 16:00:00Скопје АеродромДел од ул. Тодор Чангов, од раскрсницата кон Железарија Љубе
  2021-07-09 07:30:002021-07-09 09:30:00Скопје Васил Главиновул.Огњанци кон чешма и кон Млин во село Огњанци и корисниците од викенд населба Петровец пред селото Огњанци.
  2021-07-09 09:00:002021-07-09 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Рампо Левката, Багдадска и Рузвелтова кај СЕТЕК
  2021-07-09 08:00:002021-07-09 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Арнакија, Семениште, Ласкарци, Буковиќ и Раовиќ
  2021-07-09 09:00:002021-07-15 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: корисниците на ул. Скупи1, ул.Скупи3
  2021-07-09 08:00:002021-07-09 10:00:00Струмицаул.Ленинова, зграда “Партизан 1“ , влез 1 (помеѓу ресторан Шалом и пицерија Бонита) домаќинства и дуќани на приземје.
  2021-07-09 09:00:002021-07-09 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од бул.А.Македонски-од детската градинка до раскрсница со ул.Плачковица, дел од ул.Илија Алексов-на раскрсница со ул.Сташо Пинџур, дел од ул.Илија Алексов-на делот кај детската градинка
  2021-07-09 08:00:002021-07-09 13:00:00Тетоводел од с.Горно Седларце, објекти кои се наоѓаат во делот од џамијата кон автопатот
  2021-07-09 17:00:002021-07-09 18:00:00Тетоводел од град Тетово, после Palma Mall, објектите на: продажен салон Фолксваген, АвтоЦем, Автоштил и градинка Реа
  2021-07-09 13:00:002021-07-09 19:00:00Тетоводел од ул. Илинденска, кај ГТЦ, дел од ул. Радован Цониќ, дел од ул. Струшка (позади Основен Суд), Основен Суд Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја