сабота, декември 10, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 14 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 14 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-14 08:30:002021-06-14 13:00:00Гевгелијас.Селемли, Брана Селемли и Т Мобиле Селемли.
  2021-06-14 09:30:002021-06-14 14:00:00ДелчевоБЕРОВО: Страшо Пинџур и Дедо Иљо Малешевски, дел од улица Маршал Тито, 4 ти Јули.
  2021-06-14 11:00:002021-06-14 13:00:00ОхридОХРИД: дел од нас. Рача од горниот сервис до мостот.
  2021-06-14 08:30:002021-06-14 16:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Нагоричанска, дел од ул.Сердарот.
  2021-06-14 09:00:002021-06-14 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Малешевска.
  2021-06-14 09:00:002021-06-14 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Џумајска.
  2021-06-14 09:30:002021-06-14 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Јан Хус.
  2021-06-14 09:00:002021-06-14 15:00:00Стругас.Франгово.
  2021-06-14 10:00:002021-06-14 11:00:00ШтипКАРБИНЦИ: делот кај Општината, школото, поштата и околните објекти.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја