четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 09 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 09 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-09 08:30:002021-06-09 13:30:00ГевгелијаДурутли, Прстен, Куртамзали и Башибос
  2021-06-09 09:00:002021-06-09 13:00:00Гостивардел од нас.6-та зона
  2021-06-09 09:00:002021-06-09 15:00:00Гостивардел од ул.Кочо Зози
  2021-06-09 08:30:002021-06-09 15:00:00Кичевоул. Тетовска, дел од ул. Јане Сандански, дел од населба Бичинци
  2021-06-09 10:30:002021-06-09 14:15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: град Македонски Брод, с. Сланско, с. Пласница
  2021-06-09 09:00:002021-06-09 14:00:00Кочаниул. Стив Наумов, ул Стамен Манов
  2021-06-09 08:00:002021-06-09 10:00:00Кумановодел од ул.Вардарска, Пробиштипска, Борис Кидриќ
  2021-06-09 08:30:002021-06-09 14:30:00Кумановодел од Ѓорче Петров -( Магаза позади Чошара )
  2021-06-09 08:00:002021-06-09 11:00:00Кумановодел од Прмакови ниви
  2021-06-09 09:00:002021-06-09 16:00:00ПрилепПат за Крушево, м.в.Тополи, отпад за метали
  2021-06-09 11:00:002021-06-09 13:00:00ПрилепДел од с.Ерековци кај водоводот
  2021-06-09 09:00:002021-06-09 15:00:00Скопје Аеродромдел од с.Усје (улица 1)
  2021-06-09 08:05:002021-06-09 15:35:00Скопје Васил ГлавиновКАДИНО: ул.532, ул.10, дел од ул.11, пречистителна станица Кадино, објектите спроти Пекабеско
  2021-06-09 09:00:002021-06-09 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од Стопански Двор, во близина на „Галафарм“
  2021-06-09 09:00:002021-06-09 15:00:00Струмицас.Мемешли и рудник Неметали Огражден, с.Дорломбос, с.Орманли
  2021-06-09 09:00:002021-06-09 15:00:00Тетовос.Брвеница, с.Долно Седларце
  2021-06-09 10:00:002021-06-09 12:30:00Тетоводел од с.Рогачево
  2021-06-09 10:00:002021-06-09 13:30:00ШтипКАРБИНЦИ: ДЕЛОТ КАЈ ОПШТИНА КАРБИНЦИ И ВИКЕНДИЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ