недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 21 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 21 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-21 08:30:002021-05-21 15:00:00Гевгелијасите корисници од Ума , См.вода и Ски центар Кожуф.
  2021-05-21 09:25:002021-05-21 14:00:00ДелчевоДУЛИЦА: дел од село Дулица.
  2021-05-21 08:35:002021-05-21 14:00:00ДелчевоБУКОВИЌ: Репетитори на Буковиќ.
  2021-05-21 11:40:002021-05-21 14:00:00КавадарциВОЗАРЦИ: Брушани, Ресава, Дабниште, Кошани, Бегниште, Возарци, Шешково, Праведник, Добротино, Голеш, Дреново, Раец и Фариш.
  2021-05-21 08:00:002021-05-21 16:00:00Кратовос.Луке.
  2021-05-21 09:30:002021-05-21 11:30:00КумановоРЕЧИЦА: дел од с.Речица.
  2021-05-21 09:30:002021-05-21 14:30:00Охриддел од с.Мешеишта.
  2021-05-21 10:30:002021-05-21 11:30:00ОхридВЕЛГОШТИ: дел од ул.Навис с.Велгошти.
  2021-05-21 09:00:002021-05-21 16:00:00ПрилепПРИЛЕП: ул.Војводинска, ул.Глигор Прличев, ул.Стеван, ул.Стеван Ѓорѓиоски, Трговски центар дуќани на ул.Ладо Лапецот.
  2021-05-21 08:00:002021-05-21 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: Јавор Комерц бул. 3-та Мак. Ударна Бригада, сервис Цилаз бул. 3-та Мак. Ударна Бригада.
  2021-05-21 08:30:002021-05-21 12:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: Хоџа Атула Куртиши Ата бр.12-бр.35, ул. Војдан Чернодрински, позади полициска станица “Бит Пазар” .
  2021-05-21 08:15:002021-05-21 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. 166, ул. Хусеин Бајрам, ул. 165, ул. 172.
  2021-05-21 09:00:002021-05-21 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од населба ,, Стопански Двор,, , објекти околу стопански објект ,, Галафарм,,.
  2021-05-21 08:30:372021-05-21 10:00:37Стругадел од улиците ЈНА, Туристичка и Јово Стефаноски - Риле).
  2021-05-21 12:00:002021-05-21 14:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: Населба Софилар, кај АТШ Берово.
  2021-05-21 09:00:002021-05-21 11:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: ул Кирил и Методиј, Радио ВИС.
  2021-05-21 09:00:002021-05-21 14:00:00ТетовоТЕТОВО: дел од нас.Дреноец, ул.153 и ул.154.
  2021-05-21 09:00:002021-05-21 11:00:00ТетовоСЛАТИНО: дел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат во близина на базенот.
  2021-05-21 09:00:002021-05-21 12:00:00ТетовоТЕТОВО: дел од градот Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Железничка и објекти кои се наоѓаат на ул.Б.Тоска пред влезот во Ајдучко Маало(кај продавницата Жито Полог).
  2021-05-21 10:00:002021-05-21 15:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: м.в.Крушки, Св.Николе, дел од ул.25-ти Мај и 9-ти Мај.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ