четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 07 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 07 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-07 08:00:002021-05-07 15:00:00Битоладел од ул. Индустриска (кај Жито Битола, Македонија Стакло, Транскоп) дел од ул. Боримечка.
  2021-05-07 09:00:002021-05-07 10:00:00ГостиварГОСТИВАР: бул.Браќа Ѓиноски-област кај Културен дом.
  2021-05-07 09:00:002021-05-07 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Добридол-област кај школо.
  2021-05-07 15:00:002021-05-07 15:30:00ГостиварГОСТИВАР: бул.Браќа Ѓиноски - област кај Културен дом.
  2021-05-07 08:45:002021-05-07 14:00:00ДелчевоБЕРОВО: Населба Абланица, Беровско Езеро, Аурора, Линако, Предаватели на Оне и Телеком на Беровско Езеро, Мали Хидро Централи Клепалска 322 и ХПП 323.
  2021-05-07 09:30:002021-05-07 13:00:00КочаниВИНИЦА: с.Крушево, с.Софинци, с.Трсино, с.Трстија, с.Максимци.
  2021-05-07 10:00:002021-05-07 14:00:00КочаниВИНИЦА: с. Лески.
  2021-05-07 08:00:002021-05-07 15:00:00КумановоКУМАНОВО: с.Косматац, Мургаш, Кутлибег, Пезово, Кшање, Затвор Кшање, Кокошиње.
  2021-05-07 10:00:002021-05-07 12:00:00КумановоСТАРО НАГОРИЧАНЕ: с.Старо Нагоричино, младо Нагоричино (Никифор, Беламарци, Света Петка), Бели грамаде, Еврос Комерц, А1 репетитори.
  2021-05-07 08:00:002021-05-07 10:00:00ПрилепПРИЛЕП: Месност викана Тополи, с.Мало Коњари.
  2021-05-07 09:00:002021-05-07 10:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Наум Охридски броеви од 7 - 19, ул. Баница броеви од 1-6.
  2021-05-07 09:10:002021-05-07 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Потрошувачи околу фирма Ратко Митровиќ во Злокуќани.
  2021-05-07 09:00:002021-05-07 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул.Њуделхиска, ул. Евронаум, ул.Панче Пешев, ул.Дрезденска и дел од ул.Козле.
  2021-05-07 09:00:002021-05-07 10:00:00ТетовоТЕТОВО: дел од населбата Деребој.
  2021-05-07 09:00:002021-05-07 15:00:00Тетоводел од с.Прељубиште.
  2021-05-07 09:00:002021-05-07 13:00:00Тетоводел од с.Јанчиште кон с.Прељубиште.
  2021-05-07 12:00:002021-05-07 14:00:00Тетоводел од с.Пирок, објекти кои се наоѓаат на влез во селото од автопатот.
  2021-05-07 08:30:002021-05-07 11:30:00ШтипЛОЗОВО: ДЕЛ ОД С.ЛОЗОВО, ДЕЛОТ ПРЕКУ ПРУГАТА.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ