сабота, декември 10, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 30 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 30 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-30 11:00:002021-04-30 15:00:00ТетовоУРВИЧ: дел од с.Урвич, објектите кои се наоѓаат сред село

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја