четврток, декември 1, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 24 04 2021 и понеделник 26 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 24 04 2021 и понеделник 26 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  Сабота
  2021-04-24 08:30:002021-04-24 12:30:0038 Скопје Васил Главиновул. Томас Минцер, ул. Тодор Ецов
  2021-04-24 13:00:002021-04-24 17:00:0018 СтрумицаВељуса, Водоча, Седларци, дел од Баница
  Понеделник
  2021-04-26 08:00:002021-04-26 15:00:0019 Гостиварс. Врапчиште- област кај стадионот
  2021-04-26 08:30:002021-04-26 14:30:0016 Кумановодел од Ѓорче Петров - позади Екстра Меин
  2021-04-26 08:50:002021-04-26 11:30:0038 Скопје Васил Главиновдел од улиците Солунска, Цветан Димов, 413, Чаирска и Детската градинка
  2021-04-26 09:00:002021-04-26 09:15:0016 Кумановокорисниците од Черкезе, Магацин Елида, Љубодраг, Ново село, Умин дол, Ропаљце, Ропаљце млин, Бетонска база Минер, млин Близнак, Шмеки Јуниор
  2021-04-26 09:00:002021-04-26 11:00:0016 Кумановокорисниците од с. Љубодраг
  2021-04-26 09:00:002021-04-26 12:00:0011 ТетовоДел од село Лешок во делот кај бензинската станица
  2021-04-26 09:29:002021-04-26 13:30:0017 Штипзграда на ул. Анте Банина бр. 2Ѓ, Ѓорги Петров бр. 28 и 30
  2021-04-26 09:30:002021-04-26 11:30:0018 СтрумицаРАДОВИШ - дел бул. Александар Македонски: КАМ маркет, БП Лукоил, БП Макпетрол, дел ул. Наум наумовски-Борче (околу ветеринарна), дел ул. Самоилова (околу ветеринарна), дел бул. Александар Македонски: згради кај ветеринарна
  2021-04-26 10:00:002021-04-26 15:00:0019 Гостиварул. Беличица - област кај Кланица горни полог
  2021-04-26 11:00:002021-04-26 13:00:0022 Стругас. Елевци и с. Долгаш

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја