четврток, март 23, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 06 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 06 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-06 08:35:002021-04-06 12:00:00Гевгелијаулиците Кирил и Методи, Страшо Пинџур и Васил Карајанов исто така зградите спроти Библиотека Гевгелија
  2021-04-06 11:00:002021-04-06 13:00:00Гостиварул. Илинденска - дел од индустриски објекти кај ресторан Сајгија
  2021-04-06 08:30:002021-04-06 15:00:00Кичеводел од потрошувачите од с. Брждани
  2021-04-06 08:30:002021-04-06 15:00:00Кичеводел од потрошувачите од с. Осој
  2021-04-06 15:00:002021-04-06 15:20:00Кичевоул. 4-ти Јули, 11-ти Септември, Борис Кидрич
  2021-04-06 09:00:002021-04-06 11:30:00Кочанис.Оризари м.в Витоша и пат за м.в. Добра Вода
  2021-04-06 08:00:532021-04-06 10:00:53КочаниАтом Стопански Двор, нас. Текешински Лозја, нас. Монополски Бавчи
  2021-04-06 08:00:002021-04-06 14:00:00Кумановодел од корисниците на ул. Доне Божинов (кај место Средорек спротивно од Висто, сервис Демишковски, Аутоцентар Ацо и околината
  2021-04-06 08:45:002021-04-06 15:00:00Кумановос. Клечовце, Новосељане, Скачковце, Колитско, Косматац, Мургаш, Кутлибег, Пезово, Кокошиње, Кучкарево, Габреж, Зубовце, Кшање
  2021-04-06 08:00:002021-04-06 09:00:00Кумановоместо Споменик (примакови ниви)
  2021-04-06 09:30:002021-04-06 11:30:00Кумановос. Старо Нагоричино - пат кон Никуљане (маала Томинци, Богдановци, Целолепци)
  2021-04-06 10:00:002021-04-06 11:00:00Охриддел од ул. Лазо Трпоски, новите згради спроти влезот од болницата
  2021-04-06 11:30:002021-04-06 12:30:00Охриддел од ул. Лазо Трпоски од Стокомоак до средината на улицата
  2021-04-06 09:30:002021-04-06 15:30:00Прилепдел од село Врбоец
  2021-04-06 09:00:002021-04-06 13:00:00Скопје АеродромПрипор, дел од ул. 14 и околината
  2021-04-06 10:00:002021-04-06 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровОбјекти во околина на Железничка Станица во село Волково
  2021-04-06 11:00:002021-04-06 14:10:00Стругапотрошувачите покрај езеро од Хотел Дрим до Бензика Сотир, Оидгорка, Јахија Ќемал, болница Дијализа, Хотел Мираж, потрошувачите на ул Туристичка, новата населба позади Дијализа, с. Мислешево, дел од потрошувачите Мислешевски пат, фабрика Билјанови, бензиска Макпетрол на ул. Туристичка
  2021-04-06 09:30:002021-04-06 12:00:00Тетоводел од улиците: Боро Вулиќ, Илинденска, К.Р.Дрнц,Андреја Стојановиќ и Гостиварска
  2021-04-06 09:00:002021-04-06 15:30:00ТетовоДел од село Одри
  2021-04-06 12:30:002021-04-06 15:00:00Тетовопочеток на ул. Ј. Сандански, дел од ул. Охридска, дел од ул. Илинденска (кај Шарена Џамија), дел од ул. 29Ноември
  2021-04-06 11:00:002021-04-06 13:00:00Тетовосело Боговиње
  2021-04-06 10:00:002021-04-06 14:00:00ШтипС. ЕРЏЕЛИЈА
  2021-04-06 09:00:002021-04-06 12:00:00ШтипСТИВ НАУМОВ, ТОШО АРСОВ, ПАНЕ ГОЧЕВ, БУЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И БЕЛ КАМЕН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја