четврток, март 23, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 20 03 2021 и понеделник 22 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 20 03 2021 и понеделник 22 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  Сабота
  2021-03-20 09:30:002021-03-20 14:30:00ШтипДОЛНО ТРОГЕРЦИ, ТРОГЕРЦИ ТРЛА
  2021-03-20 10:00:002021-03-20 15:00:00ШтипКРУПИШТЕ: КОЛОНИЈА ВАНЧО.
  Понеделник
  2021-03-22 08:00:002021-03-22 12:00:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: Ул.9 Петровец, Ул.9 Викендици Наово.
  2021-03-22 08:30:002021-03-22 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од с.Семениште и Чајлане.
  2021-03-22 08:30:002021-03-22 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: зграда на ул.Козара бр.19.
  2021-03-22 09:05:002021-03-22 14:00:00ТетовоТЕТОВО: делот кај Шарена Џамија, дел од Б.Миладинови, дел од Илинденска, дел од А.Стојановиќ, дел Б.Вулиќ, делот кај Теќе, ул115, 111 и 112 дел од Корушка, дел од Преспанска, дел од Љуботенска кај муслимански гробишта, ул.103, дел од ул Ѓорче Петров, делот кај Гимназијата, ул.101,102,103 и ул К.Р Дрнц делот кај жичарата.
  2021-03-22 09:30:002021-03-22 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: делови од с.Грона Бањица (кај рибникот), ф-ка циглана, нас.Фазнерија, нас.Грудајца, делови од с.Горна Бањица
  2021-03-22 09:30:002021-03-22 10:30:00ШтипШТИП: ПЛУЖДИНО, РИБНИЧКИ ЧЕШМИ, БЕТОН СЕПАРАЦИЈА.
  2021-03-22 11:00:002021-03-22 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Дамаска.
  2021-03-22 11:00:002021-03-22 13:00:00ТетовоТЕТОВО: објекти кои се наоѓаат позади приватната болница МЕДИКА ЦЕНТАР, објекти кои се наоѓаат позади Рамсторот во центарот на градот.
  2021-03-22 12:30:002021-03-22 15:30:00Скопје АеродромГОРНО СОЊЕ: дел од ул.11

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја