сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 06 03 2021 и понеделник 08 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 06 03 2021 и понеделник 08 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  Сабота
  2021-03-06 10:00:002021-03-06 15:00:00ШтипКрупиште: Колонија Ванчо Прќе Крупиште и Жел.станица Крупиште. Кратки прекини на почетокот и крајот на исклучувањето ќе има и селото Крупиште
  Понеделник
  2021-03-08 08:00:002021-03-08 11:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: централното градско подрачје и индустрискиот дел од градот како и с.Ижиште с.Пласница, с.Преглово, с.Сланско, с.Дреново, с.Манастирец, с.Тополница ХПП Крапа с.Девич и с.Грешница
  2021-03-08 09:00:002021-03-08 15:00:00Тетоводел од с. Порој, корисниците кои се напојуваат од трафостаниците 1,3,5, дел од с. Џепчиште, корисниците кои се напојуваат од трафостаниците Џепчиште 1,2,3 и 8 , објектите кои се напојуваат на главниот пат Тетово Џепчиште
  2021-03-08 08:30:002021-03-08 13:00:00Скопје Аеродромс.Горно Соње, кон Крст
  2021-03-08 09:00:002021-03-08 15:00:00Гостиварс.Ниќифорово- цело село
  2021-03-08 10:00:002021-03-08 14:30:00ШтипС.КАРБИНЦИ
  2021-03-08 09:30:002021-03-08 15:30:00Прилепсело Норово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ