среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 05 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 05 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-05 09:00:002021-03-05 14:30:00ВелесМамутчево, Иванковци, Отовица, Сојаклари, Кумарино, пумпи - нафтовод ОКТА, Алевадо, Уни Агро - Каратманово, ново село, Отовица - Брезев, АРМ - воен објект- Отовица
  2021-03-05 09:00:002021-03-05 15:00:00Гостиварс.Врапчиште-област кај школото
  2021-03-05 09:00:002021-03-05 11:00:00Кавадарциул.Охридска, Горски Венец, Раштани, дел од бул.Кочо Рацин и Питу Гули
  2021-03-05 12:00:002021-03-05 14:00:00Кавадарцибул.Едвард Кардељ, бул.Моша Пијаде, и бул.Цветан Димов
  2021-03-05 07:50:002021-03-05 10:00:00Кочанинаселба Прокарка (на влезот на Кочани), Бензинска станица на Лукоил ( на влезот на Кочани), Фабрика за вода и Препумпна станица во Кочани, фабрика Антура
  2021-03-05 11:00:002021-03-05 12:00:00ОхридРЕСЕН: дел од ул.Борис Кидрич (од стара Слога кон с.Царев Двор)
  2021-03-05 10:00:002021-03-05 12:00:00Охриддел од улицата Богомилска, на почетокот со вкрстување со улицата Даме Груев и улицата Богомилска, делот кај апартмани Геро, апартмани Фантастик, апартмани Николовски и гест хаус Александра
  2021-03-05 09:30:002021-03-05 15:30:00Прилепдел од село Канатларци кај основното училиште и амбулантата
  2021-03-05 09:30:002021-03-05 13:30:00Скопје АеродромДОБРИ ДОЛ: дел од с.Добри Дол, СОПИШТЕ: сите стопански и нестопански објекти на потегот од с.Добри Дол до Маркова Сушица,викенд населба во Добри Дол и Ракотинци, дел од с.Маркова Сушица
  2021-03-05 09:00:002021-03-05 14:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: дел од с. Маркова Сушица
  2021-03-05 09:30:002021-03-05 13:30:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: с.Добри Дол (краткотрајни прекини), с.Ракотинци (краткотрајни прекини)
  2021-03-05 08:30:002021-03-05 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: село Љубин, село Глумово, село Шишево, село Матка, село Арнакија, село Семенеште, стопански објекти „Бис Оил“, „Адријус“ ,„Тиамо“, село Буковиќ
  2021-03-05 09:00:002021-03-05 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Козле
  2021-03-05 09:00:002021-03-05 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Кичевска од бр.4 до бр.28
  2021-03-05 09:11:002021-03-05 11:00:00Стругас.Добовјани, с.Татеши, с.Делогожда, с.Мислодежда, с.Поум, с.Ржаново, с.Локов, с.Богојци, с.Брчево, Утка Мале.
  2021-03-05 10:00:002021-03-05 14:00:00ШтипУЛ.ЕГЕЈСКА, ДЕЛ ОД ДУЗЛАЧКИ РИД

  НАЈНОВИ ВЕСТИ