петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-04 09:00:002021-03-04 10:00:00Гостиварс.Горна Бањица-област кај рибникот
  2021-03-04 09:05:002021-03-04 14:30:00Гостиварс.Равен, с.Печково, с.Долно Јеловце, с.Гороно Јеловце
  2021-03-04 09:00:002021-03-04 12:00:00Кавадарцидел од ул.Црноречка
  2021-03-04 09:00:002021-03-04 11:00:00Кавадарцидел од бул.Моша Пијаде (згради Лепотици), дел од ул.Гоце Делчев, Ѓуро Салај
  2021-03-04 10:00:002021-03-04 14:00:00Кочанис.Нивичани (делот на влезот на селото)
  2021-03-04 08:00:002021-03-04 09:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од ул. Борис Трајковски, објектите на плоштад Крива Паланка, дел од ул. Јоаким Осоговски кај градски плоштад, дел од ул. Прохор Пчински, обејктите што се наоѓаат во близина на градски плоштад.
  2021-03-04 09:30:002021-03-04 15:30:00Прилепдел од село Канатларци кај основното училиште и амбулантата
  2021-03-04 10:30:002021-03-04 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Милан Мијалковиќ и Кара Трифун
  2021-03-04 08:30:002021-03-04 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Драчевски Пат подул2 во Драчево
  2021-03-04 07:30:002021-03-04 15:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Лазар Поп Трајков, броеви 22 до 33, /ул. Габреж, броеви 4 до 19, ул. Ташко Караџа, броеви 19 до 24
  2021-03-04 08:30:002021-03-04 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Глумово, Шишево и Матка
  2021-03-04 08:30:002021-03-04 15:00:00СтругаВРАНИШТЕ: дел од потрошувачите на влез од с.Враништа на главниот пат Струга-Дебар
  2021-03-04 09:30:002021-03-04 13:00:00Струмицадел од с. Босилово на излезе кон Турново
  2021-03-04 09:00:002021-03-04 12:00:00ТетовоДел од ул. 19-ти Ноември, дуќаните во комплекс Ловец
  2021-03-04 09:00:002021-03-04 13:00:00Тетоводел од с.Порој, корисници кои се напојуваат од ТС Порој 6, кај Микели
  2021-03-04 10:00:002021-03-04 14:00:00ШтипС.ЕРЏЕЛИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ