четврток, март 23, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-26 08:30:002021-02-26 15:00:0010 Скопје АеродромМала река, Алдинци, МВ Гумно, кај рибникот Принц
  2021-02-26 09:00:002021-02-26 14:00:0011 ТетовоДел од село Гајре кај споменикот
  2021-02-26 09:00:002021-02-26 11:00:0014 Прилепс. Оревоец, с. Плетвар, Репетитори на Плетвар, Каменолом Теракота, КРИН КГ, Маврово асфалтна база,с. Беловодица, с. Никодин, с. Смолани
  2021-02-26 09:30:002021-02-26 15:30:0014 ПрилепКарпалак, Струшка
  2021-02-26 09:30:002021-02-26 11:00:0014 ПрилепЈане Сандански, кафе бар Дикаприо
  2021-02-26 06:00:002021-02-26 14:00:0017 ШтипСОФИЛАРИ, дел од 8-ми км, поточно Агро ДООЕЛ, Церада ДОО и помпи Драгоево
  2021-02-26 10:00:002021-02-26 13:00:0017 ШтипС. КАРБИНЦИ
  2021-02-26 07:00:002021-02-26 08:30:0017 ШтипБез напојување ќе биде голем дел од градот: Актива Ван Хол, погоните во некогашен Прогрес, Индустриска зона Север, Касарната, Жел. станица, сите погони, ресторани, бенз. пумпи и домаќинства на ул. Гоце Делчев (некогашни Астибо, Баргала, Мавис и др), Брегалничка, Железничка, дел од ул. Ванчо Прќе, Каленица, Силоси, УГД, Исарот, Живинарска фарма, Плуждино, Кежовица, Ново Село, селата Три Чешми, Ежово и околината. Селата Софилари, Драгоево и др.
  2021-02-26 09:00:002021-02-26 12:30:0018 Струмицадел од с. Босилово (према с.Петралинци)
  2021-02-26 09:00:002021-02-26 15:00:0019 Гостивардел од ул. М. Угринова- кај автобуската.
  2021-02-26 09:00:002021-02-26 15:00:0019 Гостиварул. М. Угринова - област позади градинката
  2021-02-26 10:00:002021-02-26 12:00:0022 СтругаВЕЛЕШТА - Хотел Екслузив и Насуфи Мухамед, кратки прекини ќе имаат Велешта Пилана, Плум Влаши, Бензиска Хани, Млин Истрефи, Рикавел
  2021-02-26 09:00:002021-02-26 13:00:0028 Гевгелијаулица Ристо Јанев и Кукушка
  2021-02-26 08:00:002021-02-26 11:00:0028 Гевгелијаиндустрискиот дел од Моински пат (потрошувачи поврзани од ТС Патир, ТС Чомбе, ТС Ракита и ТС Гетекс)
  2021-02-26 08:30:002021-02-26 14:30:0032 ДелчевоСело Будинарци, село Мачевом, село Митрашинци
  2021-02-26 07:30:002021-02-26 14:30:0035 Кратовос. Врбица, с. Горно Кратово, Нежилово, Мушково, Којково, Кнежево, Каврак и Емирица.
  2021-02-26 09:00:002021-02-26 15:00:0039 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Роналд Реган, ул. Осло, Бањалучка и околните споредни улици, дел од бул. Митрополит Теодосија Гологанов во близина на Реплек
  2021-02-26 09:00:002021-02-26 11:00:0039 Скопје Ѓорче Петровул. Козле (зграда карши бензиска пумпа на ,, МАКПЕТРОЛ)
  2021-02-26 12:00:002021-02-26 14:00:0039 Скопје Ѓорче Петровул. Леринска од бр. 1 до бр. 10, ул. Милан Марковиќ од бр. 1 до бр. 20, ул. Козле од бр. 1 до бр. 20, ул. Стогово од бр. 1 до бр. 15

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја