петок, март 5, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-23 08:00:002021-02-23 14:30:00Кратовос.Ветуница, с.Страцин и репетитор на Т-мобиле.
  2021-02-23 08:00:002021-02-23 15:30:00Кратовос.Коњух
  2021-02-23 08:00:002021-02-23 14:00:00Кумановоул.Др.Рибар
  2021-02-23 10:00:002021-02-23 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Ул. Хо Ши Мин од бр.244 до бр. 256
  2021-02-23 10:00:002021-02-23 11:00:00СтругаВРАНИШТЕ: дел од потрошувачите на с.Враништа. ТС Враништа Душко, ТС Враништа мост, ТС Враништа Дрим
  2021-02-23 08:45:002021-02-23 14:00:00Тетоводел од нас.Пржова Бавча, нас.Вардарска, дел од ул.Илинденска, дел од ул.Андреја Стојановиќ, дел од ул.К.Р. Дрнц
  2021-02-23 10:00:002021-02-23 13:00:00ШтипС.РАДАЊЕ, ГАБЕР, ОЏАЛИЈА, ТС ТАШКОВ МИТЕ, МЛИН РАДАЊЕ

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја