понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 12 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 12 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-12 12:00:002021-02-12 14:30:00КочаниКОЧАНИ: с.Горни Подлог, фабрика за пеќурки Компосара, Кочани, с.Мојанци и Пречистителна станица Мојанци, с.Бели, с.Долни Подлог и с.Тркање.
  2021-02-12 08:00:002021-02-12 15:30:00Кратовос.Шопско Рударе, с.Коњух, с.Димонци.
  2021-02-12 09:00:002021-02-12 14:00:00КумановоАГИНО СЕЛО: Ул.521. Ул..522, Ул.120 нас.Ајдучка Чешма.
  2021-02-12 09:00:002021-02-12 15:30:00ОхридОХРИД: Дел од населба Рача, Нова Нас.Рача во правец на ост.дел од населбата.
  2021-02-12 10:00:002021-02-12 13:00:00ПрилепПРИЛЕП: Бул.Гоце Делчев кај Пензионерска зграда, ул.Борка Влачарот.
  2021-02-12 09:30:002021-02-12 15:30:00ПрилепПРИЛЕП: дел од улиците Гога Јакулоски, Орде Чопела и Димче Антулески
  2021-02-12 09:00:002021-02-12 14:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Балканска, ул.Жил Верн -корисниците кои се напојуваат од воздушната мрежа
  2021-02-12 08:00:002021-02-12 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Лазар Поп Трајков, броеви 25, 27,29,31, 33.
  2021-02-12 10:00:002021-02-12 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Варшавска.
  2021-02-12 09:00:002021-02-12 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Крушопек и базен Сарај.
  2021-02-12 08:45:002021-02-12 10:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Арнакија, наплатна рампа Арнакија, Буковиќ, Ласкарци, Семениште, Паничари, Чајлане и Раовиќ.
  2021-02-12 09:15:002021-02-12 15:00:00Стругас.Велешта.
  2021-02-12 08:00:002021-02-12 13:00:00СтрумицаРАДОВИШ: Дел од ул.Самоилова, корисниците во реонот околу судот, адвокатските канцеларии, малата пошта .
  2021-02-12 09:00:002021-02-12 13:00:00Тетоводел од с.Групчин
  2021-02-12 13:00:002021-02-12 15:00:00ТетовоБЕЛОВИШТЕ: дел од с.Беловште.
  2021-02-12 10:00:002021-02-12 12:30:00ТетовоКОПАНЦЕ: дел од с.Копанце, потрошувачите на влез од селото.
  2021-02-12 10:00:002021-02-12 13:00:00Тетовос.Пршовце, дел од с.Слатино, дел од с.Глоѓи, с.Теарце, с.Брезно, с.Отушиште
  2021-02-12 10:00:002021-02-12 15:00:00ШтипШТИП: крајниот дел од ул.Димо Хаџи Димов - према м.в.Кумлак.
  2021-02-12 09:30:002021-02-12 14:30:00ШтипШТИП: НАСЕЛБА БАЛКАНСКА.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја