недела, март 7, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-11 08:00:002021-02-11 10:00:00Гевгелијадел од Сретеново (кај Бучим)
  2021-02-11 10:00:002021-02-11 12:00:00ГевгелијаПошта Стар Дојран
  2021-02-11 10:00:002021-02-11 12:00:00КавадарциЧЕМЕРСКО: Крњево, Чемерско, Бохула, Радња
  2021-02-11 11:50:002021-02-11 13:30:00Кумановоул.Денко Драганов, Вера Которка, Иво Лола Рибар, Пиринска
  2021-02-11 08:30:002021-02-11 12:00:00КумановоФетка Наскова, Доне Божинов ( Дел околу Автобуска станица )
  2021-02-11 08:00:002021-02-11 14:00:00Кумановоул.Жикица Ј Шпанац, Др.Рибар, Васил Антевски, Павле Станоев
  2021-02-11 09:25:002021-02-11 11:30:00Кумановоул.Киро Фетак, ХТКарпош, 1Мај, Дојранска, Београдска, Вера Цири Вири, Сава Ковачевиќ, Ристовац, ЈНА, Раде Кончар
  2021-02-11 13:30:002021-02-11 15:00:00Кумановоул,Димитрије Туцовиќ, 11 Октромври, Пробиштипска, (Касапски круг)
  2021-02-11 09:30:002021-02-11 11:30:00Прилепул.Јоска Јорданоски кај Базентот, ул.Ножот, ул.Славеј Планина, Дел од ул.А.Македноски кај АМСМ, АМСМ
  2021-02-11 11:30:002021-02-11 13:30:00Прилепул.Октомвриска, ул.5-та Прилепска
  2021-02-11 09:30:002021-02-11 15:30:00Прилепдел од улиците Гога Јанкулоски, Димче Антулески и Орде Чопела
  2021-02-11 08:00:002021-02-11 09:00:00Прилепдел од улиците Орде Тутески, Јане Сандански - објектите кај Т- Мобиле
  2021-02-11 09:00:002021-02-11 14:30:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Киро Фетак
  2021-02-11 12:00:002021-02-11 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Милан Мијиалковиќ (бр.3)
  2021-02-11 12:00:002021-02-11 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Балканска, ул.Жил Верн -корисниците кои се напојуваат од воздушната мрежа
  2021-02-11 09:00:002021-02-11 11:00:00Скопје Васил ГлавиновИДРИЗОВО: Ул.1 и Ул.2 С.Идризово
  2021-02-11 09:00:002021-02-11 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Александар Мартулков и ул.Крсте Гермов-Шакир

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја