сабота, март 6, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-04 09:00:002021-02-04 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: ул.18ти Ноември- област кај ресторан цвет.
  2021-02-04 09:55:002021-02-04 11:55:00ДелчевоДЕЛЧЕВО: Кеј на брегалница, Малешевска, дел од ул.Маршал Тито, Царевоселска,М.Х.Јасмин.
  2021-02-04 09:30:002021-02-04 14:30:00ДелчевоПЕХЧЕВО: дел од ул. Борис Кидрич -централно градско подрачје.
  2021-02-04 08:30:002021-02-04 14:30:00Делчевос. Вирче.
  2021-02-04 12:30:002021-02-04 14:30:00ДелчевоНОВ ИСТЕВНИК: село Нов Истевник.
  2021-02-04 08:10:002021-02-04 14:00:00Кратовосело Куклица.
  2021-02-04 08:00:002021-02-04 14:00:00КумановоКУМАНОВО: ул.Бајрам Шабани.
  2021-02-04 10:05:002021-02-04 12:00:00КумановоКУМАНОВО: место викано Багремов цвет (на пат за каменолом Зебрњак), Мајорово трло (ул.100 накај Ливади).
  2021-02-04 09:30:002021-02-04 15:30:00ПрилепПРИЛЕП: дел од улиците Гога Јанкулоски, Орде Чопела и Димче Антулески
  2021-02-04 08:30:002021-02-04 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Невена Ѓеоргиева Дуња , и ул.368.
  2021-02-04 09:00:002021-02-04 13:00:00Скопје АеродромБАТИНЦИ: дел од с.Батинци (ул.10).
  2021-02-04 08:30:002021-02-04 10:30:00Скопје АеродромМОРАНИ: вик.нас.Морани - м.в.Св.Петка.
  2021-02-04 09:00:002021-02-04 15:00:00Скопје Васил ГлавиновМАРИНО: ул.536 во Село Марино.
  2021-02-04 09:00:002021-02-04 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: село Крушопек, дел од село Сарај ( Базен Сарај).
  2021-02-04 09:00:002021-02-04 15:30:00СтругаГОРНО ТАТЕШИ: с.Горно Татеши (севрно од џамијата).
  2021-02-04 10:00:002021-02-04 12:00:00Тетоводел од с.Пирок на почетокот од селото, с.Раковец, с.Боговиње.
  2021-02-04 12:00:002021-02-04 15:00:00ТетовоБОГОВИЊЕ: с.Боговиње, с.Раковец.
  2021-02-04 08:00:002021-02-04 12:00:00ТетовоТЕТОВО: трговски центар Палма Мол и индустриски објекти што се покрај патот кој поминува покрај Палма Мол (Сетком, Емин) на влезот од Тетово.
  2021-02-04 09:00:002021-02-04 10:00:00ТетовоТЕТОВО: дел од ул.Илинденска, дел од ул.Андреја Стојановиќ, се во населбата Пржова Бавча.
  2021-02-04 11:00:002021-02-04 13:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: дел од ул.25-ти Мај, 9-ти Мај и м.в. Крушки.
  2021-02-04 10:00:002021-02-04 13:00:00ШтипШТИП: ул.Бел Камен поправки на НН мрежата на ул.Бел Камен

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја