понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 01 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 01 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-01 09:30:002021-02-01 15:00:00Гостивардел од с.Дебреше- област кај школо
  2021-02-01 12:00:412021-02-01 17:00:41КочаниМесарница Кики, Делот околу клуб Пулс, Конфекција Данитекс, Конфекција Алекс, Ресотант Амор, Скопска Пивара, Дени Милк, Објекти околу Нацонал, Конфекција Паневски и објекти во поранешна Нова Трговија, сервис Автоплус и објекти околу нив
  2021-02-01 16:00:362021-02-01 17:00:36Кочанис.Тркање делот кај Јумис, Објекти околу Хотел Национал, Скопска Пивара, ул.Унгарска, Мало Стопанство, Штипски Пат - Индустриска зона, Јумис, Европа 92, Амфенол, Конфекција Алекс, Амор
  2021-02-01 09:00:002021-02-01 14:00:00КумановоНас.Карпош,Дутев чифлк
  2021-02-01 09:00:002021-02-01 14:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: Дел од с. Долно Соње десно од мостот кон крстот
  2021-02-01 09:00:002021-02-01 11:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул.Јоаким Крчовски, ул.383, ул. Самоилова
  2021-02-01 09:00:002021-02-01 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Глумово кај џамијата

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја