недела, март 7, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 29 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 29 01 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-01-29 08:15:002021-01-29 14:15:00Кратовос.Страцин, дел од с.Ветуница, с.Пендаќ и репетитор наТ- Мобиле.
  2021-01-29 08:00:002021-01-29 14:00:00КумановоКУМАНОВО: дел од корисниците на ул.3-та Македонска Ударна Бригада ( Гостилница Дома , сендвичара Џипси, маркет Суперсрк, локал Тифани , Месара до локал Тифани, Железера Тамара-Дерм )
  2021-01-29 08:30:002021-01-29 15:00:00КумановоКУМАНОВО: Доброшане на излез према Орашац. Обзирум ,Шупљи камен, Сепарација Шупљи камен, Асвалтна база Шупљи камен, Орашац, Млин Јогупка
  2021-01-29 10:00:002021-01-29 11:00:00Кумановос.Стрновац, Драгоманце викендице
  2021-01-29 08:30:002021-01-29 09:30:00КумановоКУМАНОВО: Проевце, дел од Зелен рид према Доброшане, Шупљи камен, Доброшане, Доброшане база, Обзирум, Орашац, млин Јогупка, Бензинска Детоил, пекара Ѓоше
  2021-01-29 14:00:002021-01-29 15:00:00КумановоКУМАНОВО: Проевце, дел од Зелен рид према Доброшане, Шупљи камен, Доброшане, Доброшане база, Обзирум, Орашац, млин Јогупка, Бензинска Детоил, пекара Ѓоше
  2021-01-29 13:30:002021-01-29 14:30:00ОхридТРЕБЕНИШТА: дел од с.требеништа, објектите покрај реката
  2021-01-29 07:00:002021-01-29 09:00:00ОхридОХРИД: зграда Ремис (кифла) на бул.Туристичка и околни објекти према ул.7-ми ноември
  2021-01-29 11:00:002021-01-29 12:00:00ОхридВЕЛГОШТИ: дел од ул.Навис и ул.Тоде Вретоски
  2021-01-29 11:00:002021-01-29 12:00:00ОхридТРПЕЈЦА: дел од с. Трпејца, објектите околу продавницата на главниот пат.
  2021-01-29 09:30:002021-01-29 15:30:00ПрилепРОПОТОВО: дел од село Ропотово
  2021-01-29 12:00:002021-01-29 14:30:00Скопје АеродромМОРАНИ: дел од с.Морани - м.в.Св.Петка
  2021-01-29 09:00:002021-01-29 14:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: дел од с. Долно Соње десно од мостот кон крстот
  2021-01-29 09:30:002021-01-29 12:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: Бул. Јане Сандански згради бр. 17,19 и 21.
  2021-01-29 12:00:002021-01-29 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: село Свиларе.
  2021-01-29 09:00:002021-01-29 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од село Бојане.
  2021-01-29 10:00:002021-01-29 15:00:00СтругаПОДГОРЦИ: с.Подгорци источно од м.в.Ориште.
  2021-01-29 09:00:002021-01-29 15:00:00Тетоводел од с.Челопек, по главниот пат кон с. Милетино, на потегот од училиштето до патот за Горни Челопекк и сокаците во тој дел.
  2021-01-29 10:00:002021-01-29 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ул.Браќа Миладинови, Јанко Глигоров, Трајан Циклев, 29-ти Ноември

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја