вторник, март 9, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26 01 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-01-26 09:00:002021-01-26 14:00:00КумановоНас.Карпош, Дутев чифлк
  2021-01-26 11:00:002021-01-26 12:00:00Охриддел од с. Трпејца, објектите околу продавницата на главниот пат
  2021-01-26 13:30:002021-01-26 14:30:00Охриддел од с.Требеништа, објектите кај реката
  2021-01-26 09:00:002021-01-26 15:00:00Скопје Аеродромс.Долно Соње улицата кон Брзоец
  2021-01-26 09:00:002021-01-26 14:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: Ул.Самоилова од бр.23 до бр.53, Фурна Сирма на ул.Самоилова
  2021-01-26 09:00:002021-01-26 14:00:00Скопје Васил ГлавиновМРАЛИНО: Дел од потрошувачи на почеток на с. Мралино (делот кон с. Кадино)
  2021-01-26 09:00:002021-01-26 12:00:00Стругас.Велешта, влез од с.Велешта и дел од влез за Долна Белица и Октиси. (Млин Насуф, Мотел Винца, Плум Влаши, Хотел Ексклузив, Велешта Пилана, Хасуфи Мухамед, Бензиска Хани, Рикавел, Млин Истрефи)
  2021-01-26 12:00:002021-01-26 14:00:00Стругаул. Далјани, ул.Енхалон, ул. Кузман Шапкарев, ул.др Никола Незлобински, ул.Дримени, дел од улиците Ристо Крле и Боро Калајџиески
  2021-01-26 10:00:002021-01-26 12:00:00Стругаул. Далјани, ул.Енхалон, ул. Кузман Шапкарев, ул.др Никола Незлобински, ул.Дримени, дел од улиците Ристо Крле и Боро Калајџиески
  2021-01-26 10:00:002021-01-26 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: Населба Сопотски пат
  2021-01-26 10:00:002021-01-26 12:00:00Штипул.Сремски Фронт бр.1А, ул.Сремски Фронт бр.1Б и продавница Стокомак во склоп на зградата

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја