сабота, февруари 4, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 20 01 2021 и четврток 21 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 20 01 2021 и четврток 21 01 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-01-21 09:00:002021-01-21 14:00:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: 14 ти Јуни, Вера Јоциќ, Питу Гули, Горна Река
  2021-01-21 14:00:042021-01-21 16:00:04КочаниВИНИЦА: Делот околу Шумско Виница, Маркет Макпрогрес и Зграда Макпрогрес, Влез на Виница делот околу Стамбените кај Бензинска Макпетрол
  2021-01-21 12:00:472021-01-21 14:00:47Кочаниул.Раде Кратовче, Општина Кочани, Плоштад, Карл Маркс, Кеј на Револуција, Љупчо Сантов, Стив Наумов, делови од улиците во близина на Општината
  2021-01-21 08:00:442021-01-21 12:00:44КочаниТринаесета Македонска Бригада, Тринаесета Македонска Бригада, Пеесета Македонска Бригада, Февруарски Поход, Павлина Вељанова, Орце Николов, Бел Камен, 1ви Мај, Роза Петрова, Стефка Тасева, Ристо Симеонов, Ѓорче Петров, нас.Волог, нас.Текешински Лозја
  2021-01-20 08:00:002021-01-20 14:00:00Кумановодел од ул.Тоде Мендол
  2021-01-20 08:00:002021-01-20 13:00:00Кумановоул.3-та Македонска Ударна Бригада ( Гостилница Дома, сендвичара Џипси, маркет Суперсрк, локал Тифани , Месара до локал Тифани, Железера Тамара-Дерм )
  2021-01-21 09:00:002021-01-21 12:00:00ОхридДел од ул.Кузман Капидан
  2021-01-21 09:00:002021-01-21 15:30:00ОхридДел од улица Лазо Трпоски од ул.Ванчо Питошески до ул.Сирма Војвода
  2021-01-20 09:30:002021-01-20 15:00:00Прилепдел од село Црнилиште
  2021-01-21 09:00:002021-01-21 15:30:00Скопје АеродромДОЛНО СОЊЕ: ул.2,4,6,8 во Д.Соње, делот спроти МОСТ Маркет
  2021-01-21 07:30:002021-01-21 15:30:00Скопје Васил ГлавиновБУНАРЏИК: ТИРЗ 2 Индустриска Зона Буинарџик- објект на ДУРА Аутомотиве, ТИРЗ 2 Индустриска Зона Буинарџик- објект на Мурат Виринг Системс, ТИРЗ 2 Индустриска Зона Буинарџик- објект на Герешајмер
  2021-01-20 09:00:002021-01-20 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул. Копенхагенска, Софиска, Петар Драганов и Стокхолмска
  2021-01-21 09:00:002021-01-21 14:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците во с.Кучково (пред Старо буре)
  2021-01-21 10:00:002021-01-21 14:00:00Струмицадел од с.Добрејци (Старо Добрејци) кон селските гробишта.
  2021-01-20 09:30:002021-01-20 12:30:00Тетоводел од с.Челопек
  2021-01-20 13:30:002021-01-20 15:30:00Штипс.Таринци, МарЕваМар, Оаза минерали и др., бенз.пумпа Боник, Плачковичките села Калаузлија, Парналија, Кучица и др., Црвулево, Руљак, локалитет Баргала и др.
  2021-01-20 06:30:002021-01-20 07:00:00Штипдел од ул.Гоце Делчев, нас.Каленица и реон Здружение на возачи, дел од ул.Гоце Делчев, нас.Каленица и реон Здружение на возачи, погоните на Актива Аргир, Вивенди, Ваго ресторан и бенз.пумпа, Грдовјанка, Кит го дирекција, Млекара, Албатрос, Штиптекс, Алмонт, Здружение на возачите и др, и околните куќи
  2021-01-20 10:00:002021-01-20 11:30:00ШтипНОВ КАРАОРМАН: Нов Караорман(Благово)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја