недела, март 7, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 11 01 2021, вторник 12 01 2021 и среда 13 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 11 01 2021, вторник 12 01 2021 и среда 13 01 2021

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  2021-01-12 08:00:002021-01-12 18:00:001010 Скопје Аеродромс. Маркова Сушица, с. Малчиште, Црн Врв, с. Елово
  2021-01-12 08:00:002021-01-12 18:00:001010 Скопје Аеродромловиште Јасен , с. Виничиште
  2021-01-11 09:00:002021-01-11 12:00:00310 Скопје Аеродромул. Даме Груев бр. 7
  2021-01-12 08:00:002021-01-12 18:00:001010 Скопје Аеродромкаменолом Беровиќ, Живинарска фарма, Сковин-Маркова Сушица, с.Ракотинци, Маркова Река, Маркова Сушица, Механографија, с. Добри Дол
  2021-01-12 08:00:002021-01-12 18:00:001010 Скопје Аеродромс. Долно Соње, с. Горно Соње, с. Говрлево, с. Чифлик, Света Петка
  2021-01-12 08:00:002021-01-12 18:00:001010 Скопје Аеродромс. Патишка Река, с. Осинчани, с. Дражилово, Рудопроект, Сателитски Центар, Нова Брезница, с. Јаболци
  2021-01-11 08:45:002021-01-11 12:00:00412 Охридс.Лева Река, с.Крушје, Пумпи Крушје, Мобилни реп.Крушје
  2021-01-12 09:00:002021-01-12 14:00:00516 Кумановоул. Драган Стопаревиќ
  2021-01-12 10:00:002021-01-12 15:15:00518 Струмицас. Старо Добрејци
  2021-01-12 08:30:002021-01-12 14:30:00632 Делчеводел од ул.Маршал Тито,М.Х.Јасмин и м.в.Брежје
  2021-01-13 08:30:002021-01-13 14:30:00632 ДелчевоПЕХЧЕВО - дел од Индустриска, Истра , 7 ми Септември и 8 ми Март
  2021-01-12 09:00:002021-01-12 11:30:00238 Скопје Васил ГлавиновДел од С. Јурумлери, Ул. Јурумлери, Ул. 7 С.Јурумлери
  2021-01-11 08:00:002021-01-11 10:00:00238 Скопје Васил ГлавиновУл.Крсте Асенов, зградите бр.4, 5, 8 и бр. 10
  2021-01-13 09:00:002021-01-13 15:00:00639 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Прашка од бр.14 до бр.30.
  2021-01-13 09:30:002021-01-13 14:30:00539 Скопје Ѓорче Петровул.Козле од бр.48 до бр.54
  2021-01-13 08:45:002021-01-13 12:00:00439 Скопје Ѓорче Петровбул.Партизански одреди згр.бр.149 - Порта Влае
  2021-01-13 08:30:002021-01-13 14:30:00632 ДелчевоПЕХЧЕВО - дел од ул-те Индустриска, Истра, 7 ми Септември и 8 ми Март

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја