понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-25 09:00:002020-12-25 15:00:00Гостивардел од с.Неготино- област кон сенокосе
  2020-12-25 09:00:002020-12-25 12:00:00Гостивардел од нас.Дутлок - област пат кон Бањица
  2020-12-25 09:00:002020-12-25 12:00:00КавадарциРосоман, Манастирец, Рибарци, Паликура
  2020-12-25 10:00:002020-12-25 13:00:00КочаниЧЕШИНОВО: с. Врбица
  2020-12-25 08:00:002020-12-25 11:00:00Кумановоул Павле Станоев, ул.Тоде Мендол
  2020-12-25 08:30:002020-12-25 15:00:00КумановоПЕЛИНЦЕ: с.Коинце, Коинце Пумпи, Алгушница викендици, Пелинце, Пелинце меморијален центар АСНОМ, Враготурце, Граничен премин Пелинце
  2020-12-25 08:00:002020-12-25 14:00:00Кумановодел од корисниците на ул.Бајрам Шабани
  2020-12-25 09:00:002020-12-25 12:00:00ОхридДел од улица Кузман Капидан
  2020-12-25 11:00:002020-12-25 12:00:00Охриддел од ул.1-ва Македонска ударна бригада од Стобекс кон Рамне
  2020-12-25 10:00:002020-12-25 14:30:00Охриддел од с.Дрмени
  2020-12-25 09:30:002020-12-25 15:30:00ПрилепПРИСАД
  2020-12-25 09:00:002020-12-25 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од бул.Србија над кружниот тек (Живино Кооп), ул.Борис Трајковски - 18
  2020-12-25 09:00:002020-12-25 13:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.9007 (пат за Китка), дрвара Караџица
  2020-12-25 09:00:002020-12-25 14:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул.Жегљане бр.40 А, 40 Б, 42 А, 42 Б и околните куќи на ул.Жегљане
  2020-12-25 09:00:002020-12-25 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Скупи 3А и Криви дол (покрај река Вардар)
  2020-12-25 09:00:002020-12-25 16:00:00СтругаКАЛИШТА: Реон јужно од селска џамија
  2020-12-25 09:15:002020-12-25 15:00:00СтругаСело Радолишта, освен дел од корисниците кон с.Шум
  2020-12-25 12:00:002020-12-25 15:00:00СтругаЛазарополе: Селата Гари, Лазарополе, Селеце, Тресонче и Росоки, ХПП Тресонче
  2020-12-25 10:00:002020-12-25 15:00:00Тетоводел од ул.141 бр.1,3,5,7,9 и 11
  2020-12-25 10:00:002020-12-25 10:45:00Штипул.Димо Хаџи Димов
  2020-12-25 13:00:002020-12-25 14:00:00Штипул.Димо Хаџи Димов
  2020-12-25 10:00:002020-12-25 14:00:00ШтипС.ЕРЏЕЛИЈА

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја