вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 05 12 2020, недела 06 12 2020 и понеделник 07 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 05 12 2020, недела 06 12 2020 и понеделник 07 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-07 10:00:002020-12-07 13:00:00Кавадарцидел од ул.Љубашка, Ѓуро Салај, Игман, Словенска, Козара и дел од ул.Моша Пијаде (згради Лепотици)
  2020-12-07 08:00:002020-12-07 13:00:00Кумановоул.Војо Карастојанов и дел од ул.Тоде Мендол.
  2020-12-07 08:30:002020-12-07 10:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Бул.Борис Трајковски-Пинтија индустриски дел од сервис Џерси до ул.1520 главен влез на ОХИС
  2020-12-07 09:00:002020-12-07 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: бул.Борис Трајковски подулица 18, бул.Борис Трајковски подулица 4, бул.Борис Трајковски подулица 8, бул.Борис Трајковски подулица 12, бул.Борис Трајковски подулица 10, бул.Борис Трајковски подулица 6, дел од бул.Србија на потегот околу Еуроазија
  2020-12-07 14:00:002020-12-07 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Бул.Борис Трајковски-Пинтија индустриски дел од сервис Џерси до ул.1520 главен влез на ОХИС
  2020-12-07 08:30:002020-12-07 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Борис Трајковски подул.1 , подул.7 и објекти во близина на склад Макпетрол покрај пругата
  2020-12-06 09:00:002020-12-06 12:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Цел комплекс МЗТ, сите фирми од Стар Металски Завод Тито
  2020-12-07 09:00:002020-12-07 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Миле Поп Јорданов, Стогово, Џумајска, Братфордска и Козле бр.32
  2020-12-05 10:00:002020-12-05 16:00:00СтругаДЕБАР: Влез на село Скудриње, селата Могорче, Белешница,Осој, Гари, Лазарополе, Тресонче, Селце, Росоки, МЛ Гари, ХПП Тресонче,ТС Дестан, ТС Меџит
  2020-12-05 12:00:002020-12-05 16:00:00СтругаДЕБАР: Корисниците од Општина Дебар, Центар Жупа и Маврово-Ростуше

  НАЈНОВИ ВЕСТИ