сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 20 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 20 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-20 09:00:002020-11-20 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел с.Здуње - област кај џамијата на центар.
  2020-11-20 09:30:002020-11-20 14:00:00Кавадарцидел од корисниците од ул. Шишка, Рајко Жинзифоф, 25-ти Мај и Ѓуро Ѓаковиќ, Домовица,
  2020-11-20 08:30:002020-11-20 16:30:00КичевоКИЧЕВО: село Зајас- челиковци, Зајас железничка станица, дел од село Зајас Џума,село Букојчани и село Колари, заради планирани инвестициони зафати.
  2020-11-20 08:00:002020-11-20 14:00:00КумановоКУМАНОВО: дел од корисниците на ул.Браќа Филиповиќ ( нема да биде опфатено основното школо Вук Караџиќ ).
  2020-11-20 09:00:002020-11-20 11:00:00Кумановокорисниците на ул.Павле Станоев , ул . Васил Антевски и дел од ул.Доктор Рибар ( после Бучен Козјак )
  2020-11-20 08:00:002020-11-20 15:00:00КумановоЛИПКОВО: с,Ваксинце , с.Слупчане , с.Оризаре, с.Алашевце, с.Руница , с.Извор , с.Белановце ( Војно Ваксинце Мак Петрол , пумпна станица Ваксинце , Фарма Пилиќарник -Слупчане , Белановце Караула)
  2020-11-20 09:00:002020-11-20 15:00:00ОхридОХРИД: дел од ул.Славеј.
  2020-11-20 16:00:002020-11-20 17:00:00Прилепс.Лагово, с.Беровци, с.Галичани, с.Кадино Село, Прогрес, Фаст Фешн, Инако, Крин.
  2020-11-20 09:30:002020-11-20 15:00:00ПрилепПРИЛЕП: с.Зрзе, Манастир Зрзе, с.Долгаец, с.Маргари, Репетитори од Мобимак.
  2020-11-20 08:30:002020-11-20 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Славчо Стојменов
  2020-11-20 12:00:002020-11-20 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.14 - Припор
  2020-11-20 09:20:002020-11-20 12:20:00Скопје Васил ГлавиновТРУБАРЕВО: дел од ул. 38, Форнети, дел од ул. 19, с. Јурумлери.
  2020-11-20 09:00:002020-11-20 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од потрошувачите на ул.Борис Сарафов, ул. Панајот Гиновски, ул. Александар Македонски, ул.Андреј Зограф, ул.Ѓорче Петров, ул.4.ти Јули.
  2020-11-20 08:30:132020-11-20 16:00:13Стругадел од потрошувачите во с. Мислешево кои живеат на улицата кај сокарата Рако кола и Тех преглед Р контрол.
  2020-11-20 09:15:002020-11-20 11:15:00СтрумицаБАНСКО: корисниците на влезот во селото кај Заводот за рехабилитација и Заводот за рехабилитација, корисниците кон ресорт хотели и корисниците од влезот на селото кон центарот на селото до школото.
  2020-11-20 09:30:002020-11-20 15:00:00ТетовоДОБРОШТЕ: с. Првце, с.Доброште, с. Одри, с.Јелошник
  2020-11-20 11:55:002020-11-20 16:00:00ТетовоТЕНОВО: Фотоволтаична централа ЕНЕРГО Р ГРОУП
  2020-11-20 08:30:002020-11-20 15:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: Југотутун, Балкан Еко Фруит
  2020-11-20 10:00:002020-11-20 14:00:00Штипс.Милино.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја